torsdag den 30. januar 2014

Apps med klassisk musik

Der findes masser af apps med klassisk musik til børn. Jeg lægger her links ind til nogle af dem, som jeg synes er rigtigt gode.

For børn der taler engelsk, er der masser at vælge imellem, men for danske børn er udbuddet desværre stadigt begrænset. De apps, jeg har anbefaler her er enten på dansk, uden sprog eller med en anelse engelsk i starten, som forældrene lige kan oversætte før børnene selv kan tage over. 

Zoola Children's Classic Sampler er en lidt skør app for de små, men den er faktisk også ret sød og fænger meget godt. Her kan børnene vælge instrumenter og se forskellige dyr spille på dem. Musikken er autentisk og dyrene er nuttede. Min datter på 4 år synes den er sjov, så måske også jeres børn?

For de lidt ældre, er app’en Bravo Gustavo sjov til at prøve sine dirigentevner af. Her er det op til spilleren, at musikken lyder som den skal da musikken følger telefonens bevægelser ligesom når en dirigent leder et orkester med sin dirigentstok. Det kan være godt at høre musikken evt. på CD på forhånd så børnene ved, hvordan den egentlig "bør" lyde :-). 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar