fredag den 3. oktober 2014

Sjovt og lærerigt musiklegetøj

Bloggen har denne gang fået besøg af en gæsteblogger og det er jeg meget glad for. Det er så skønt når I læsere kommer med idéer og foreslag til, hvad der fungerer ude hos Jer - for det er jo det, det handler om mere end mine ord her på siden.

Pernille Dam vil derfor i dette indlæg fortælle om et sjovt musiklegetøj, som hun og hendes familie, er meget glade for:

"Symphony in B er et sjovt og lærerigt musiklegetøj for børn (og voksne). Lær dit barn om klassiske og rytmiske instrumenter. 

Symphony in B fungerer ved at man sætter en af de 6 melodier på og så kan man ændre musikkens udtryk ved at tilføje, udskifte eller fjerne en eller flere af de 13 musikinstrumenter. Der kan indgå op til 6 instrumenter i en melodi. Der kan vælges mellem klarinet, fløjte, tuba, trompet, xylofon, trommer, bækken, klaver, harmonika, harpe, guitar, violin og citar. Du tilføjer instrumentet ved at placere det i midten af 'dit orkester'.

Det er ret underholdende og selvom lyden i Symphony in B ikke er på højde med et B&O anlæg, så er den dog helt ok og klasser bedre end alle andre børnemusikinstrumenter jeg har hørt.


Produktet er robust, let at betjene og egner sig til børn og voksne i alle aldre. Jeg har afprøvet Symphony in B med en 1-årig en 5-årig og en 53-årig! Det er forskelligt hvad de får ud af produktet og hvor systematisk de går til værks, men der er ingen tvivl om at det engagerer og begejstrer dem alle tre.


På minussiden er prisen (799 kr) og den klodsede størrelse (L38 x B24 x H13 cm). 


(Produktet forhandles ikke mere, men kan fås i en mindre størrelse til 499,-  her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar